Plaspotje

Een plaspotje is een belangrijk hulpmiddel bij de zindelijkheidstraining van je kind. Bij Babydeals bieden we een uitgebreid assortiment plaspotjes die speciaal zijn ontworpen om het leren plassen eenvoudiger te maken. Een goed plaspotje helpt je kind bij de eerste stappen richting zelfstandigheid, terwijl het de overgang naar het toilet comfortabeler en minder stressvol maakt.

Lees meer...

Comfortabel plaspotje

De plaspotjes van Babydeals zijn gemaakt van veilige materialen die gemakkelijk schoon te maken zijn. Ze hebben een comfortabele zitpositie, waardoor je kind zich op zijn gemak voelt tijdens het gebruik. Veel plaspotjes zijn voorzien van een antislipbasis, zodat het potje stevig op de grond blijft staan, wat voorkomt dat het omvalt. Dit zorgt ervoor dat je kind zich volledig kan concentreren op het leren plassen zonder afleiding of ongemak.

Plaspotjes met leuk design

Om de zindelijkheidstraining leuker te maken, biedt Babydeals plaspotjes in kleurrijke ontwerpen die kinderen aanspreken. Dit stimuleert kinderen om zelfstandig naar het potje te gaan. Sommige plaspotjes hebben extra functies, zoals een muziekfunctie die speelt na elke succesvolle poging, of een afneembaar binnenpotje voor eenvoudig schoonmaken. Deze speelse ontwerpen maken het leerproces zowel leuker als effectiever voor je kind.

Plaspotjes bij Babydeals

Bij Babydeals vind je een breed assortiment plaspotjes die ideaal zijn voor de zindelijkheidstraining van je kind. Bezoek onze winkel of bekijk ons aanbod online om het plaspotje te vinden dat perfect aansluit bij de behoeften van jouw kind. Met een plaspotje van Babydeals maak je de overgang naar zindelijkheid een leuk en comfortabel proces, wat zowel ouder als kind ten goede komt.

Lees minder...
Filteren
Pagina

37 - 39 van in totaal 39 producten 39 producten

  • 10%
    Bebe-Jou Fabulous Po
    Waardering:
    0%
    Te bestellen
    Adviesprijs 0,00 8,09
  • 10%
    BabyBjörn Zetelpotje
    Waardering:
    0%
    Te bestellen
    Adviesprijs 0,00 35,91
  • 26%
    BabyBjörn Pienter Potje
    Waardering:
    0%
    Op voorraad
    Adviesprijs 0,00 24,30
Filteren
Pagina

37 - 39 van in totaal 39 producten 39 producten

Oval loader