TWF The Wood Factory

The Wood Factory (TWF), een voorloper in de wereld van baby- en kindermeubilair, biedt een harmonieuze combinatie van stijl, kwaliteit en betaalbaarheid. Sinds haar oprichting heeft TWF een reputatie opgebouwd als een vertrouwde partner voor ouders die op zoek zijn naar prachtig vormgegeven meubels voor hun kleintjes.

Met een diepgewortelde liefde voor design en kwaliteit, streeft TWF ernaar om meubels te creëren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook praktisch en functioneel voor het dagelijks leven van gezinnen. Elk stuk wordt met zorg ontworpen en vervaardigd, met oog voor detail en vakmanschap.
Of het nu gaat om babykamers, boxen, wiegen of andere essentiële items voor de kinderkamer, bij TWF staat kwaliteit altijd centraal. Materialen van topkwaliteit worden zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat elk meubelstuk veilig is voor de meest kostbare bezittingen van ouders: hun kinderen.

Veiligheid is een absolute topprioriteit bij TWF. Al onze meubelen worden ontworpen en geproduceerd in overeenstemming met de laatste Europese normen voor veiligheid en materialen die geschikt zijn voor kinderen en babymeubilair. We testen onze ledikanten volgens de norm NEN-EN 716-1 en -2, en onze bladvergroters voor commodes volgens de norm NEN-EN 12221-1 en -2. Bovendien hebben alle meubelplaten die we gebruiken een E1-classificatie voor gehalte en emissie van formaldehyde. We kennen de exacte herkomst van al het hout dat we gebruiken, en we voldoen aan de regels van de Europese Unie zoals vastgelegd in het EUROPEAN TIMBER REGULATION (EUTR).

Filteren

145 - 180 van in totaal 201 producten 201 producten

Filteren

145 - 180 van in totaal 201 producten 201 producten

Oval loader